Nyt on toinen päivä muutosta ja bodycamppiä takana. Yllättävän hyvin on mennyt. Ehkä uutuuden viehätystä tai jotain, mutta vielä ei ole tökkinyt ainakaan pahasti.

Muutos entiseen on aika suuri, kun päivittäin tulee syötyä paljon kasviksia ja mm. maitorahkaa. Kumpikaan, kun ei ole kulunut mun ruokavalioon vähään aikaan, ainakaan ilman kermaa...suurta määrää kermaa. Lisäksi ruuan laittoon täytyy käyttää enemmän aikaa ja vaivaa, mutta siihen olin kyllä valmistautunutkin.

Eihän näin kahden päivän jälkeen vielä voi mitään sanoa siitä, miten tämä projekti tulee sujumaan, mutta alku kuitenkin näyttää lupaavalta.

Sunnuntain pyörälenkistä intoutuneena kävin eilen pyörällä töissä...muuten ihan kiva, mutta takapuoli oli aika hellänä sunnuntaista ja aajo oli hieman epämukavaa ja hankalaa. Kunnialla kuitenkin selvittiin 7km suuntaansa. Tänään kuitenkin jätin pyörän kotiin..ei saa alkaa liioittelee... Ongelmana mulla on usein se, että aloitan suurella innolla, mutta hetken tehtyä jotain, kiinnostus lakkaa ja koko touhu loppuu siihen. Eli suunnitelma..aloitetaan rauhallisesti, koska tässä kunnossa kaikesta, jopa kohtuullisesta liikuntamäärästä on apua ja iloa.

Eilen oli aivan ihana ilma. Mua se sykähdytti niin, että kävin hakemassa läjän kesäkukkia ja istuttelin ne.Nyt on kaidelaatikoissa ja padassa niin ihanat kukat..Tervetuloa kesä..miehellekkin vielä vinkkasin, et amppelit olis kivat ja se olikin käyny niitä hakees..Kuvia  myöhemmin..

Paljon ois kaikkee muutakin tekemistä..makkarista puuttuu edelleen verhot, nurmikko kaipaa lyhennystä, tomaatit istuttamista (tosin kasvihuone on vielä rikki, josko mies sen huomenissa korjais) ja kaikkee muuta..huoh..no yksi asia kerrallaan... Jospa tästä ihan eka vaikka saunaan :)