No jaa..kaks viikkoa takana bodycampin ohjeita (ilman kuntosalia) ja kokonaistulos -3,8kg. Aika hyvin! en vaan hirveesti uskalla hehkutella, koska niin pian ja niin nopeasti voi kaikki mennä pielee (itseni tuntien).

Olen noudattanut ohjeita kohtalaisesti, viime viikonloppuna oli bileet, jolloin tuli syötyä huonosti ja juotua vähän alkoholia(tai ehkä vähän enemmänkin) ja huomenna on duunipaikan bileet. Luultavasti siis tämäkin viikonloppu poikkeaa aika paljon ohjeistuksista. Katsotaan sitten miten se vaikuttaa painoon. Haluan kuitenkin juhlia työkavereiden kanssa, vaikka kuinka oonkin dietillä,koska en ole sellainen ihminen joka katsoo vieressä, kun muut syö ja juo.En varsinkaan,kun en halua tehdä numeroa dietistäni. Jos huomenna kieltäytyisin niin kaikki alkais kyselee ja ihmettelee, ja sit tulis taas kauheet paineet onnistua. Yleensä mitä useampi tietää puuhistani, sitä varmemmin alan lipsua..eli mennään massan mukana ja hissun kissun..kerrotaan sitten, kun on kerrottavaa enemmän!

Diettiohjeistukseen kuuluu myös liikuntaohjelma. Mun liikunta on kuitenkin jäänyt aika vähiin. Olen viimeisen 2 vko aikana pyöräillyt kolmena päivänä ja käynyt yhden kerran koiran kanssa lenkillä (mies hoitaa sen yleensä). Salikortinkin latasin, mutta vielä en ole sinne saakka saanut itseäni raahattua. Tiedän kyllä, että liikunta edesauttaisi painonpudotusprojektissa ja olisi hyvä saada lihasmassaa lisää, mutta jotenkin se vaan tuntuu vielä pakkopullalta. Ja kaikki mikä pitää tehdä pakon edessä on mulle todella vaikeaa (johtuu menneisyydestäni) ja jää usein tekemättä. Ja tällä pakon edessä tekemisellä tarkoitan sellaisia asioita, joita kuitenkin voi jättää tekemättä, eli missä on mukavempi vaihtoehto. Töissä nimittäin suoriudun pakon alla parhaiten (joku kun hiilostaa niskaan ja antaa deadlinen, niin johan homma hoituu)

Aika kuluu nykyään niin nopeasti. Mullakin on aina monta rautaa tulessa ja on vaikea valita mitä tekis. Sitten, kun teet jotain, niin harmittaa, ettet saa toista hommaa tehtyä...oon mää kans vaikee ittelleni! Nyt pesen kuitenkin pyykkiä ja huomenna bileet, joten mietitään sitten sunnuntaina taas niitä asioita jotka jäi tekemättä viikonlopun aikana...siivous, pihatyöt,kasvihuoneet jne...

heipparallaa..mää poistun nyt!